Studenterhus
Odense

Mytologiske Drømmefangere // Magiske Dage Odense

Details
Date:

oktober 18

Time:

10:00 - 17:00

Website:
Event Website
Organizer

Studenterhus Odense

Email: noreply@facebookmail.com Website: Organizer's Website
Venue

Amfipladsen 6, 5000 Odense, Denmark

Amfipladsen 6, 5000 Odense, Denmark

Besøg Thor og Frejas værksted på Studenterhus Odense, hvor du kan lave din egen drømmefanger, festav og våbenskjold/smykke.

Skab din helt egen mytologiske drømmefanger, som kan beskytte dig mod onde drømme.

Du bekæmper det ondeste af det onde; Grimnir og alle hans håndlangere i løbet af dagen, men hvem beskytter dig mod ondskab, når du ligger og sover, og er ved at forny dine kræfter til atter engang at forsvare det gode? Det gør en mytologisk drømmefanger.

En drømmefanger består af en cirkel med edderkoppespind lignende net i midten, som opfanger alle dårlige og farlige drømme, mens de gode drømme ubesværet slipper gennem nettet.

Drømmefangeren er skabt af grene fra Yggdrasil – også kendt som livets træ i nordisk mytologi, der forbinder jord og himmel og opretholder balance. Du fletter og binder selv din drømmefanger i snor og med fjer og perler i de farver og mønstre, du ønsker. Hermed er du personligt beskyttet mod dårligdom og mareridt i nattetimerne, og du kan fokusere på at bekæmpe det onde i løbet af dagen.

Værkstedet er for alle, men anbefales børn/unge/voksne fra 7 år. Det tager ca. mellem 30-60 minutter at lave en drømmefanger.

En billet koster 50,- kr. i forsalg (OBS: 60,- kr. i dørsalg), som gælder til at lave 1 drømmefanger inkl. en ring af flettet pil, snor, fjer, perler og andet, du skal bruge til at udsmykke drømmefangeren. Det er muligt at møde op på dagen, såfremt der er plads.

https://www.facebook.com/events/1049975016354980/