Studenterhus
Odense

Frejas Festave // Magiske Dage Odense

Details
Date:

oktober 17

Time:

10:00 - 16:00

Website:
Event Website
Organizer

Studenterhus Odense

Email: noreply@facebookmail.com Website: Organizer's Website
Venue

Amfipladsen 6, 5000 Odense, Denmark

Amfipladsen 6, 5000 Odense, Denmark

Besøg Thor og Frejas værksted på Studenterhus Odense, hvor du kan lave din egen drømmefanger, festav og våbenskjold/smykke.

Freja er ikke blot kærlighedsgudinde og den smukkeste af alle guder – hun er også krigsgudinde. Og i hendes værksted kan du lave smukke, fortryllende festave, du kan bruge i kampen mod det onde og for kærligheden.

Du samler og laver selv festaven, som består af genbrugsmateriale, og som du bagefter kan dekorere med perler, glimmer, pailletter, fjer og bånd i de farver og mønstre, du ønsker, for at skabe den smukkeste festav, som selv Freja ville være stolt af at bære. Du er nu klar til at forsvare det gode og skønne, når det store slag mod Grimnir og alle hans håndlangere finder sted. Glimmer, perler og fjer er de bedste ingredienser mod mørket, siger Freja.

Værkstedet er for alle, men anbefales børn/unge/voksne fra 5 år. Det tager ca. mellem 30-60 minutter at lave en Frejas festav.

En billet koster 50,- kr. i forsalg (OBS: 60,- kr. i dørsalg), som gælder til at lave 1 Frejas Festav inkl. genbrugsmateriale, snor, fjer, perler og andet, du skal bruge til at udsmykke staven. Det er muligt at møde op på dagen, såfremt der er plads.

https://www.facebook.com/events/8251802941554596/