Studenterhus
Odense

Bogreception for “Tre Minutter og ti.“ af Kim Linnet #HåbogUngdom

Details
Date:

august 23

Time:

17:30 - 18:30

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Vær med når vi fejrer udgivelsen af forfatter og poetryslammer Kim Linnets nye ungdomsroman “Tre minutter og ti.” En ungdomsroman, der udspringer af mere end 15 års cirkusliv i det danske spoken word miljø.

Om bogen: “En kontroversiel tale koster William en uges bortvisning fra gymnasiet i København, og da han i forvejen har problemer nok med en alkoholiseret mor og meget få venner, flygter han modløs over til sin onkel i Odense. Her introduceres han til en ny verden af ord og rytmer ved et poetry slam-arrangement. Han lader sig overtale til selv at gå på scenen, og inden længe er han dybt involveret i miljøet. Men er hans nye rolle som ensom, dygtig digter bæredygtig, når livets komplekse virkelighed indhenter ham?”

Oplev en live smagsprøve på romanen til receptionen, der både byder på bogoplæsning, poetry slam og litterær loungemusik. Mød forfatteren, få signeret din bog og nyd lidt godt til ganen. Efter receptionen er der tid til at nyde lidt mad i Odense, inden Spoken Word Festivalens Poetry Slam starter kl. 20:00.

HUSK!
Tilmelding til reception er nødvendig. Bekræft din deltagelse her på begivenheden, så Studenterhus Odense ved hvor mange stole der skal være i cafeen 🙂 Tak!

HUSK OGSÅ!:
Du skal booke billet, hvis du ønsker at se Poetry Slam kl. 20:00. Du kan booke din billet lige her: https://www.yourticket.dk/?ytroute=/arrangementer/35891/spoken24-poetry-slam-haab/

Vi glæder os til at se dig!

For yderligere information, anmeldereksemplarer eller interviews se kimlinnet.dk

Fotograf: Grimnitz photo